Dark Light

23771 – PRAVOSMUKALKA VIVAX VC1610R


Тип: правосмукалка со кеса
Моќност: 1600 W.
Волумен на вреќата за прашина: 2 l
Индикатор за полна торба
Метална четка
Пластична цевка во 2 дела
Должина на кабел: 5 m
Боја: црвена

2,799.00ден