Dark Light

22659 – PEGLLA VIVAX IR2201CC


ПЕГЛА СО ПАРЕАМОЌНОСТ 2200 W

РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА ОД 360 ML,

КЕРАМИЧКА ПЛОЧА,

ФУНКЦИЈА ПРОТИВ КАПЕЊЕ,

САМОЧИСТЕЊЕ

,ВЕРТИКАЛНО ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ПАРЕА

БОЈА: СИВО-ЦРВЕНА

1,599.00ден