Dark Light

18815 – PEGLLA TEFAL FV3962


Пегла на пареа
 Боја Бело црвена
2400W
 регулирачка пареа 35г/мин
 ударна пареа 140г/мин
 Anti-Calc
 Anti-Drip
 Плоча Durilium Airglide
 функција за самочистење
 вертикална пареа
 Еко функција
 удобна рачка
 270мл резервоар за вода

3,590.00ден