12356 – PEGLLA MAX AT3368


Моќност: 2600w
Керамичка навлака на плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење, самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 370мл
Кабел со должина од 1,5м

1,590.00ден