Dark Light

22227 – PEGLLA PHILIPS GC214830


ПЕГЛА НА ПАРЕА

МОЌНОСТ 2100 W

ПОСТОЈАНА ПАРЕА 30 G / MIN

ДОПОЛНИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО НА ПАРЕА 110 ГР

ВГРАДЕН СИСТЕМ ЗА ЧИСТЕЊЕ НА КАМЕНЕЦ

БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАБОРИ

КЕРАМИЧКА НЕЛЕПЛИВА ПОДЛОГА

КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 270 ML

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ 1.9 M

ЕКОЛОШКА ЕФИКАСНОСТ

БОЈА ВИОЛЕТОВА

3,599.00ден