Dark Light

21530 – 175459 PRAVOSMUKALKA FABBYGO FBY812


Моќност:600w
Капацитет: 1,2л
Должина на кабел: 5м.
Напон: 220~240 V 50-60 Hz
Ниско ниво на бучава
Хера филтер
Контрола на брзина
Метална телескопска цевка

2,599.00ден