Dark Light

18885 – PEGLLA PHILIPS GC670920


ПЕГЛА СО ПАРЕН

ГЕНЕРАТОРПРИТИСОК НА ПУМПАТА – МАКСИМУМ 5,2 БАРИ

ПОСТОЈАНА ПАРЕА ДО 110 G / MIN

ДОПОЛНИТЕЛНО КОЛИЧЕСТВО НА ПАРЕА ДО 200 G

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ 2400 W

КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 1300 МЛ

ОТСТРАНУВАЊЕ И ЧИСТЕЊЕ НА КАМЕНЕЦ- SMART CALC CLEAN

ПОТСЕТНИК ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА БИГОРОТ

ТЕХНОЛОГИЈА НА ГЕНЕРИРАЊЕ NA ПАРЕА PROVELOCITY

ЕДНОСТАВНА УПОТРЕБА

КЕРАМИЧКА ПЛОЧА НА ПЕГЛАТА

ДОЛЖИНА НА ЦРЕВОТО 1,6 М

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ 1,65 М

СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР

ПОЛНЕЊЕ ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ ЗА ВРЕМЕ НА УПОТРЕБАТА

МОЖНОСТ ЗА УПОТРЕБА НА ВОДА ОД ЧЕШМА

ДРЖАЧ ЗА КАБЕЛOТ

ПРОСТОР ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА КАБЕЛОТ

СКЛАДИРАЊЕ НА ЦРЕВОТО

БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАБОРИ

ПОДГОТВЕНОСТ ЗА КОРИСТЕЊЕ ЗА 2 МИН

.ВЕРТИКАЛНА ПАРЕАНАПОН 220 – 240 V

ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ (Ш X В X Д) 21 X 23 X 35,4

СМТЕШИНА НА ПЕГЛАТА 1,25 КГ

8,990.00ден