Dark Light

18062 – AKU. PRAVOSMUKAL. 18V FMC795B


  • Наменета за суво и водено чистење
  • Променлив долготраен филтер
  • Ергономска рачка за полесен транспорт
  • Дел од семејството на Li-Ion батерискиот програм на STANLEY FATMAX® 18 V
  • Додатоци : флексибилно црево , рамен продолжеток
  • Пакување : картонска кутија
  • Батеријата не е вклучена во цената

6,999.00ден