99999 – PARAVAN SL LINII


80х80см – 8690 DEN
90х90см – 9590 DEN
100х80см – 11090 DEN
120х80см – 12490 DEN

Параван од калено сигурносно транспарентно стакло со декор линии,дебелина 5мм.Матирани алуминиумски профили.

8,690.00ден