Dark Light

99999 – PARAVAN 146


80х80см – 21299 DEN
90х90см – 22999 DEN
80х90см – 22699 DEN
100×70см – 21900 DEN
100х80см – 23099 DEN
100×90см – 23599 DEN
100×100см – 23999 DEN
120х80см – 23999 DEN
120х90см – 24399 DEN

Параван од калено сигурносно црно стакло,дебелина 6мм.Алуминиумски црни профили.

21,299.00ден