Dark Light

27202 – GREE AIRY PREMIUM -25 GWH18AVDXE BLACK


 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER:8.0  A++
 Eфикасност во режим на греење SCOP:4.6  A++(Средна климатска зона)
 GREE Rotary компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
 Работен режим: од -25°С до +50°С
 EEV – Eлектронски Експанзионен Вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат, греач на компресор.
 Функции:Самодијагностика, Грее-AI технологија на самоучење, Паметно Одвлажнување, (HDT)-Хибридна Дефрост Технологија, Лимитатор на Моќноста на 50%, 75%, или 100%, вградена UV-C ламба за дезинфекција на бактерии и вируси,  Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, Греење од 8°С до 30°С греење, кономичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

59,999.00ден

Модел GWH18AVDXE-K6DNA1A
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 5300(1000~6500)
 греење W 5600(1100~6800)
Потрошувачка ладење W 1472(100~2300)
 греење W 1365(180~2300)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
SEER – Сезонска ефикасност при ладење 8.0
SCOP – Сезонска ефикасност при греење 5.8/4.6/3.7
Енергетска класа Ладење A++
Енергетска класа Греење A+++/A++/A
Внатрешна Единица GWH18AVDXE-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 1100/1000/910/850/790/730/660/360
Ниво на звучен притисок при Ладење dB (A) 45/43/42/41/35/31/28/23
Ниво на звучен притисок при Греење dB (A) 47/45/42/40/39/37/34
Димензии (ДxВxШ) mm 970x347x257
Тежина (нето) kg 15
Надворешна Единица GWH18AVDXE-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.95
Ниво на звучен притисок dB (A) 59
Конекција бакар mm 6/12
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 873x555x376
Нето тежина kg 37