-7%
,

21508 – KLIMA GREE SOYAL -25 GWH18AKC-K6DNA1A


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A+++/A++ (7.0/4.9)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 6300.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 7000.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 5300/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ :1395 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1494 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 800.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 46.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: ОД -25   ДО 43 
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до макс. 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:плазма филтер,Филтер за прашина, јонизатор
ДИМЕНЗИИ НА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 977 X 281 X 295 mm
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 965 X 700 X 395 mm
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 17.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 46.00 kg

ГАРАНЦИЈА:10 години ( посебни услови )

59,990.00ден 64,490.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА
ПРОИЗВОДИТЕЛ GREE
ГРЕЈАЧ ВО Н.ЕДИНИЦА КОМПРЕСОР, КОНДЕНЗАТОР
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ 7000 W
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ 7000 W
МОЌНОСТ (KW)
МОЌНОСТ (BTU) 18000 btu
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 50~60m2
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА
SMART/WI-FI ДА
ТЕХНОЛОГИЈА инвертер