Dark Light

27199 – GREE AIRY PREMIUM -25 GWH12AVCXD SILVER


 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER:8.5  A+++
 Eфикасност во режим на греење SCOP:4.6  A++(Средна климатска зона)
 GREE Rotary компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
 Работен режим: од -25°С до +50°С
 EEV – Eлектронски Експанзионен Вентил, Грејач на тацна за одмрзнување на кондензат, греач на компресор.
 Функции:Самодијагностика, Грее-AI технологија на самоучење, Паметно Одвлажнување, (HDT)-Хибридна Дефрост Технологија, Лимитатор на Моќноста на 50%, 75%, или 100%, вградена UV-C ламба за дезинфекција на бактерии и вируси,  Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, Греење од 8°С до 30°С греење, кономичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

39,999.00ден

Модел GWH12AVCXD-K6DNA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220/50
Волтажа Min/Max. V 198~264
Капацитет ладење W 3500(850~4500)
 греење W 3810(1000~4900)
Потрошувачка ладење W 875(100~1600)
 греење W 952(180~1800)
Работна температура ладење °C -15~50
 греење °C -25~30
SEER – Сезонска ефикасност при ладење 8.5
SCOP – Сезонска ефикасност при греење  5.6/4.6/3.6
Енергетска класа Ладење A+++
Енергетска класа Греење A+++/A++/A
Внатрешна Единица GWH12AVCXD-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 720/600/550/470/420/380/310/180
Ниво на звучен притисок при Ладење dB (A) 44/38/36/34/31/29/25/19
Ниво на звучен притисок при Греење dB (A) 44/39/37/36/34/31/29
Димензии (ДxВxШ) mm 907x292x200
Тежина (нето) kg 10.5
Надворешна Единица GWH12AVCXD-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.8
Ниво на звучен притисок dB (A) 53
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 20
Димензии (ДxВxШ) mm 802x555x350
Нето тежина kg 30