Dark Light

27147 – PRAVOSMUKALKA MAX VC2200SF 803276


Моќност: 2200 W/Усисна моќ: 320 W
Голема папуча со четка за под и агли
Платнена ќеса за прашина
Хепа филтер 6 нивоа на филтрација
Телескопска цевка: 500-840 mm
Контрола на брзината и јачината
Должина на приклучен кабел: 5 m
Работен опсег: 8 m

4,699.00ден