Dark Light

23302 – FRIZHIDER FAVORIT R1001


9,399.00ден

ДИМЕНЗИИ: H/W/D 82,1/48/50 СМ
БРУТО/НЕТО ВОЛУМЕН БРУТО 91 ЛИТРИ / НЕТО 88 ЛИТРИ
НЕТО ВОЛУМЕН НА ФРИЖИДЕР/ЗАМРЗНУВАЧ 73/8 Л
ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+
ГАС Р600
БОЈА БЕЛО
ЗАМЕНЛИВА ВРАТА
РЕГУЛИРАЊЕ НА НОЗЕТЕ
ФИКСИРАНИ РАЧКИ НА ВРАТИТЕ
ДРЖАЧ ЗА ЈАЈЦА
ФИКСНИ ПОЛИЦИ НА ВРАТИТЕ
ПРИЛАГОДЛИВИ СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА 113 KWH / ГОД
НИВО НА БУЧАВА 43 DB
Category: