Dark Light

99999 – FRIZHIDER GREE ITALIAN TYPE GTRF-231WEG


 ITALIAN TYPE ФРИЖИДЕР
 КАПАЦИТЕТ НА ЛАДИЛНИКОТ : 120 Л
 КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАОТ : 73 Л
 ЕНЕРГЕТСКА ЕФИКАСНОСТ: A +
 НИВО НА БУЧАВОСТ: 39DB
 КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА 24 ЧАСА: 15КГ
 NO FROST
 РАЗЛАДЕН ФРЕОН: R-600A
 LED ОСВЕТЛУВАЊЕ
 ПОЛИЦИ ОД СТАКЛО 3 пар.
 СРЕДНА КОМОРА ПО ИЗБОР од 5Ц до -15Ц
 НАДВОРЕШЕН ДИСПЛЕЈ
 АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНИ ВРАТИ
 БОЈА: СТАКЛО ЗЛАТНА
 ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д ): 555X1775X616ММ

28,990.00ден