Dark Light

23026 – BOKAL TERMO VOX WK1708


Сила  2200 W

Капацитет  1.7 л

Материјал на градба  Двоен ИНОКС – надвор и внатре

Грејач  Сокриен грејач од нергосувачки челик

Автоматско исклучување  Уредот е целосно безбеден за работа

Ротација  360 степена

1,599.00ден