Dark Light

22229 – PEGLLA PHILIPS HI591930


ПЕГЛА СО ПАРЕН

ГЕНЕРАТОРМОЌНОСТ 2400 W

ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ 2 МИН.

МАКСИМАЛЕН ПРИТИСОК НА ПУМПАТА ОД 5,2 БАРИ

УДАРНА ПАРЕА 200 ГР

ВЕРТИКАЛНА ПАРЕА

БРЗО ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАБОРИТЕ

КОНТИНУИРАНО ИЗЛЕГУВАЊЕ НА ПАРЕА ДО 100 G / MIN.

ДОПОЛНИТЕЛНА МОЌНА КОНТИНУИРАНА ПАРЕА

КЕРАМИЧКА ПЛОЧА НА ПЕГЛАТА

КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОАРОТ ЗА ВОДА 1100 МЛ

ОТСТРАНЛИВ РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА

ДОЛЖИНА НА ЦРЕВОТО НА ПАРЕА 1,4 М

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ ЗА НАПОЈУВАЊЕ 1,6 М

ДОПОЛНУВАЊЕ НА ВОДА ВО КОЕ БИЛО ВРЕМЕ ЗА ВРЕМЕ НА УПОТРЕБАТА

ПОГОДЕН ЗА УПОТРЕБА СО ВОДА ОД ЧЕШМА

ДОПОЛНИТЕЛЕН ГОЛЕМ ВЛЕЗ НА ВОДА

АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ

УПРАВУВАЊЕ СО КАМЕНЕЦ

ОТСТРАНУВАЊЕ НА НАСЛАГИ ОД БИГОР И ЧИСТЕЊЕ

ПОТСЕТНИК ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ НА БИГРОТ

ДИМЕНЗИИ НА ПРОИЗВОДОТ (Ш X В X Д) 36,2 Х 27 Х 26,3 СМ

ТЕЖИНА НА ПЕГЛАТА 1,1 КГ

ТЕЖИНА НА ПЕГЛАТА + ОСНОВАТА 3,2 КГ

8,290.00ден