Dark Light

22223 – PRESA ZA KOSA PHILIPS BHS37500


ПРЕСА ЗА КОСАТЕМПЕРАТУРА НА ЗАГРЕВАЊЕ 180 ° C / 220 °

CКОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА СО ПРЕКИНУВАЧДИМЕНЗИИ НА ПЛОЧИТЕ 28 Х 100 ММ

ВРЕМЕ НА ЗАГРЕВАЊЕ 60 СНАПОН 110 – 240 V

ДОЛЖИНА НА КАБЕЛОТ 1,8 М

МАТЕРИЈАЛ НА ПЛОЧИТЕ КЕРАМИКА СО КЕРАТИН

РЕМЕН ЗА СКЛАДИРАЊЕ

ФЛЕКСИБИЛЕН КАБЕЛ

1,899.00ден