Dark Light

21447 – TOSTER VOX KG161


Контактна скара
Моќност – 2000 W
Димензии на плочата – 24 cm x 24 cm
Сад за складирање на вишокот маснотии,
светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн,
простор за чување на каблите
Нелепливи плочи што овозможуваат исклучително лесно чистење
Термостат – подесување на температура
Гаранција – 25 месеци

2,899.00ден