Dark Light

18607 – TOSTER FAVORIT S1604


Моќност – 750 W
Нелепливи грил плочи, лесни за чистење
Рачка отпорни на топлина и лесна за отворање
Индикатор  за вклучено и спремно за работа
Автоматски термостат
Можност за поставување во исправена положба
Заштита од прегревање

890.00ден