,

21283 – KLIMA GREE PULAR PREMIUM GWH18AGD-K6DNA1


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP) : A++ (6.1/4.0)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ: 5200.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ: 5400.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ: 4600/5200 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ: 1450 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ: 1400W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 850.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ: 1.80 l/h
НИВО НА БУЧАВА: 48.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА: од -15   ДО 43 
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА: 13 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА: 35 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА: до макс50 м2
ФРЕОН: R32
ФИЛТРИ: Филтер за прашина, Bio-филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА: 878 X 360 X 630 mm

ГАРАНЦИЈА: 10 години ( посебни услови )

36,990.00ден

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА А+, А++
ПРОИЗВОДИТЕЛ GREE
КАПАЦИТЕТ ГРЕЕЊЕ 5500 W
КАПАЦИТЕТ ЛАДЕЊЕ 5500 W
МОЌНОСТ (KW) 5.5 KW
МОЌНОСТ (BTU) 18000 btu
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА 35~45m2
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА -15°C ~+50°C
SMART/WI-FI ДА
ТЕХНОЛОГИЈА инвертер