Dark Light

18937 – PEGLLA GORENJE SGH2400BB SUPREME


Моќност на грејачот: 2.400 W

Систем против создавање на бигор

Систем против прокапување

Функција самочистење

Вертикално пеглање за осетливи алишта

Можност за суво пеглање

Пеглање со сува пареа

ECO програма

Систем за испуштање на пареата

Напредна пумпа

Нивоа на моќност: 2

Индикатор на температура

Постојана пареа: 120 g/min

Ударна пареа: 600 g/min

Фин врв за прецизно пеглање

Прегледен ЛЕД дисплеј

Простор за сместување на кабелот

Индикатор за тврдост на водата

Индикатор за ниско ниво на вода

Долевање на вода во текот на пеглањето

Практичен, широк отвор со капак

Отстранлив резервоар за вода за едноставно одржување

Ергономски дизајн

Гумени ногарки за стабилност

Автоматско исклучување за дополнителна сигурност

Безбедно пеглање

Волумен на резервоарот за вода: 1,70 l

Притисок на пареата: 7,5 bar

Куќиште: Пластика + метал

Должина на приклучен кабел: 1,9 m

Димензии (ШxВxД): 44 × 28 × 29 cm

Димензии на амбалажата (ШxВxД): 47,4 × 32 × 29,4 cm

Нето тежина на апаратот: 4,5 kg

Бруто тежина на апаратот: 6,5 kg

Приклучна моќ: 2.400 W

Код: 673858

EAN Код: 3838782070211

11,299.00ден