17350 – PEGLLA TEFAL FV3951


•Пегла на пареа
•Моќност:2400W
•Постојана пареа:35gr/min
•Ударна пареа:120gr/min
•Резервоар за вода:270ml
•Спреј функција
•Drop-stop
•Vertical steam
•Anti-scale protection
•Автомаско исклучување

3,299.00ден