18497 – ELEKTROPNEVM. CEKAN SDS+750W FME500K-QS


ЕЛЕКТРОПНЕВМАТСКИ ЧЕКАН SDS+ 750 W

– сила: 750 W
– тип на глава: SDS-Plus
– брзина: 0-1.050  / min
– број на удари: 0-5.200  / min
– енергија на удар 1,8 J
– максимален капацитет на бушење (дрво / железо / бетон): 30  /  13  /  26 mm
– опрема: SDS адаптер,глава, ергономска бочна рачка 2 × бургија
(8 и 10 mm), длето (14 mm), куфер

10,799.00ден