Dark Light

18063 – POTOP PUMP ZA CISTA VODA 400W SXUP400PCE


Влезна моќност: 400W
Макс. проток на вода: 9000l/h
Макс. висина на испумпување: 8m
Макс. длабина на потопување: 7m
Мин. ниво за вшмукување: 5mm
Можни приклучоци: G1”; G1-1/4”; G1-1/2”
Должина на кабел: 10m
Тежина: 4.3Kg

4,799.00ден