Dark Light

16045 – TOSTER VOX SM100GM


Моќност – 700 W
Капацитет – 2 сендвичи
Автоматска контрола на температурата,
изолирани топлотни рачки, светлосни сигнали,
простор за чување на каблите
Гаранција – 25 месеци

1,599.00ден