Dark Light

21443 – TOSTER VOX SM2005


Моќност – 700 W
Капацитет – 2 сендвичи
Димензии на плочата – 23 x 14.5 см
Автоматска контрола на температурата,
изолирани топлотни држачи,
светлосни сигнали,
простор за чување на каблите
Гаранција – 25 месеци

1,399.00ден