Dark Light

21446 – TOSTER VOX KG160A


Контактна скара
Моќност – 1500 W
Сад за складирање на вишокот маснотии,
светлосни сигнали, елегантен инокс дизајн,
простор за чување на каблите
Нелепливи плочи што овозможуваат
исклучително лесно чистење
Термостат – подесување на температура
Гаранција – 25 месеци

2,990.00ден