Dark Light

15421 – KOSILKA BOSCH ARM32


Спецификација на продуктот

Сила на моторот:1200 W

Дијаметар на сечење:32 cm

Висина на сечење:20-60 мм

Капацитет на корпа:31 лит

6,190.00ден