Dark Light

18521 – NOZHICA Z. OGRADA 420W 45CM 16MM BEHT201


Влезна моќност    420 w

Должина на ножот   45 cm

Ширина помеѓу забите   16 mm

Движења на ножот   1960 min

Кочница на ножот   1 sec

Тежина   1.92 kg

4,699.00ден