Dark Light

926 – FEN SEVERIN 0153


Други карактеристики:
Поставување на греење: 2
Висина: 260 мм
Ширина: 220 мм
Концентрирачка млазница: Да
Боја на производот : Бела
дифузор за млазници: Не Функција на
ладно шут: Не
Јонска функција: Да
Рачка за виткање: Да
Број на четки: 1
Број на брзини: 3
да висат: Да
Енергија: 1800 W
Длабочина: 80 mm
Вид на закачалка: Со дупка во рачката за виси

1,600.00ден