Dark Light

25583 – GREE CHARMO PREMIUM -15 GWH18ATDXB


39,999.00ден

 SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
 Eфикасност во режим на ладење SEER:7.2  A++
 Eфикасност во режим на греење SCOP:4.0  A+(Средна зона)
 GREE компресор со магнети од ретки метали (Rare Earth Magnet)
 Работен режим: од -15°С до +43°С
 Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Aвтоматски вертикален и хоризонтален Swing.

 

Модел GWH18ATDXB-K6DNA1A
Капацитет Btu 18000
Напојување V~/Hz 220~240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 4600(1000~5400)
 греење W 5200(750~5800)
Потрошувачка ладење W 1353(150~1900)
 греење W 1334(160~1900)
Работна температура ладење °C -15~43
 греење °C -15~24
SEER/ SCOP(W)/SCOP(A) 7.2/ 5.1/4.0/
Енергетска класа A++/ A+++/A+
Внатрешна Единица GWH18ATDXB-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 1000/960/870/810/720/640/600
Ниво на звучен притисок dB (A) 47/45/43/41/35/30/28
Димензии (ДxВxШ) mm 943×333×246
Тежина (нето) kg 13.0
Надворешна Единица GWH18ATDXB-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.77
Ниво на звучен притисок dB (A) 55
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 25
Димензии (ДxВxШ) mm 732×555×330
Нето тежина kg 27.5