Dark Light

23819 – SECKO VOX MC353


Моќност: 200 W
Капацитет на садот: 300 мл
Садот се мие во машина за садови и може да се
користи во микробранова печка
Универзален нож од не’рѓосувачки челик

1,449.00ден