Dark Light

17716 – BLENDER VOX TM6105


Моќност – 500 W
Стаклен сад – Сад во кој е возможно да се блендира тврдо овошје, зеленчук и мраз
Гумирани ногарки, без лизгање
Лесно складирање – За секоја кујна, компактен и лесен
Систем за заштита – Блендерот ќе работи само доколку сите делови се соодветно поставени, опасност од повреди не постојат
5 брзини + Pulse копче
Едноставно чистење – Сите делови се перат во машина за перење садови
Капацитет на дополнителниот сад – 1.6 л
Гаранција – 25 месеци

3,599.00ден