Dark Light

22738 – SECKO VOX MC7002


Моќност: 300 W
Капацитет на садот: 1 л
2 брзини
Стаклен сад
Лесен, компактен и едноставен за складирање
Погоден за користење во микробранова печка
Заоблен нож од не’рѓосувачки челик
Универзален нож од не’рѓосувачки челик
Пулс копче за инстантна контрола
Можност за кршење на мраз
Гаранција – 25 месеци

1,899.00ден