Dark Light

22300 – SKARA VOX GB1000


Категорија    ЕЛЕКТРИЧНА СКАРА

Сила    2000 W

Димензија на плочата      50.8 x 25.5 цм

Нелепливи табли    Овие плочи овозможуваат исклучително лесно чистење

Вишок послужавник за масло    Вишокот масло лесно се отстранува

Термостат  Ви овозможува да ја прилагодите температурата по желба

Нагласуваме    Термостат

2,399.00ден