Dark Light

21952 – BD AKU.UBODNA PILA 18V BDCJS18N-XJ


Напон    18v

Движења во минута   3700 rpm

Сечење во дрво до    43 mm

Тежина со батерија   3.5kg

 

 

5,499.00ден