Dark Light

21951 – BD AKU.KRUZNA PILA 18V BDCCS18N-XJ


Напон    18v

Дијаметар на пилата    140mm

Прифат на пилата   12.7 mm

Број на вртежи   3700 rpm

Аголно сечење до   45

Длабочина на сечење при 90°    43 mm

 

6,799.00ден