Dark Light

20930 – KRUZNA PILA 2 LISTA 1250W CS1250LA-QS


Влезна моќност    1250 w

Дијаметар на пилата   190 mm

Прифата на пилата     16 mm

Број на вртежи    5300 rpm

Аголно сечење до     45

Длабочина на сечење при 90°    66 mm

 

7,499.00ден