Dark Light

21947 – BD KRUZNA PILA 15000W 190X16MM CS1550-QS


Влезна моќност    1500 w

Дијаметар на пилата    190 mm

Прифата на пилата      16 mm

Број на вртежи    5.500 rpm

Аголно сечење до      0-45

Длабочина на сечење при 90°     66mm

Длабочина на сечење при 45°     50mm

 

 

8,599.00ден