Dark Light

21943 – BD DUPCALKA VIBRAC. 500W KUFER BEH200K-Q


Влезна моќност   500w

Механички брзини    1

Број на вртежи   0-2900 rpm

Удари во минута  49300 bpm

Макс. дупчење во дрво   20 mm

Макс. дупчење во метал     13 mm

Макс. дупчење во бетон    13 mm

Капацитет на стезна глава    13 mm

Тежина   1.84 kg

Должина   280 mm

Висина   270 mm

5,099.00ден