18502 – DUPCALKA VIBRACI.850W KUF+PRI BEH850KA32


Моќност : 850 W
Капацитет на дупчење : -дрво 25 mm /челик 13 mm /камен 13 mm
број на вртежи: 0 – 2800 rpm
Футер: 13mm, автоматски
Ударна функција погодна за дупчење во ѕид
Подесувањето на  брзината овозможува повеќе контрола и поширока примена
Втор ракофат за посигурно ракување
Граничник за определување на на длабочината на бушењето
Копче за закочување

5,499.00ден