Dark Light

21457 – VAGA VOX PW546


Капацитет – 180 кг
Екран – LCD
Површина – Калено сигурносно стакло
Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb:oz
Прецизност – 100g
Показател на преоптеретување и ослабнување на батеријата
Гаранција – 25 месеци

1,099.00ден