Dark Light

21456 – VAGA VOX PW436 BLACK


Капацитет – 180 кг
LCD Екран
Површина – Калено сигурносно стакло
Единици за избор (конверзија) – kg/oz/lb/oz
Показател на преоптеретување и ослабнување на батеријата
Прецизност – 100 гр
Гаранција – 25 месеци

990.00ден