,

21280 – KLIMA GREE PULAR ECO GWH09AGA-K6DNA1A/I

Availability:

Out of stock


ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.5/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3250.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3500.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/2800 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:720 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:750 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:500.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h

НИВО НА БУЧАВА:38.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃  ДО 43 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:7.50 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:25.00 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 25 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина, ColdPlasma јонизатор

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:732 X 550 X 330 mm

ГАРАНЦИЈА:10 години посебни услови

20,990.00ден

Out of stock