Dark Light

20555 – APARAT ZA VAFLI VIVAX WM900WH


ТОСТЕР ЗА ВАФЛИ

МОЌНОСТ 900 W

ИНДИКАТОР ЗА РАБОТА

5 ВАФЛИ ВО ФОРМА НА СРЦЕ

НЕЛЕПЛИВА ПОВРШИНА ЗА ПЕЧЕЊЕ

ТЕРМОСТАТ ЗА КОНТРОЛА НА НИВОТО НА ПЕЧЕЊЕ

1,290.00ден