Dark Light
,

20162 – SECKO FAVORIT CH363


Моќност: 500W
Капацитет: 1000 ml
1 Брзина
Сечила од нерѓосувачки челик
Поклопец со хромирана декорација
Стаклен сад со капацитет од 1000 ml
Нелизгачка подлога

1,349.00ден