Dark Light

19789 – DUPCALKA VIBRACISKA 500W BEH200-QS


Влезна моќност   500 w

Механички брзини    1

Број на вртежи   0-2900 rpm

Удари во минута   49300 bpm

Макс. дупчење во дрво   20 mm

Макс. дупчење во метал   13 mm

Макс. дупчење во бетон   13 mm

Капацитет на стезна глава    13 mm

Тежина   1.84 kg

Должина   280 mm

Висина   270 mm

3,799.00ден