Dark Light
,

18933 – SHPORET RGLUX C6322G WHITE KOMBINIRAN


Плински Шпорет
RGLUX C6322G White
Горилници:2 Плин
Горилници:2 струја
Релна на Плин
3 Функции за релната
6 Команди
1 Тепсиа
1 Решетка
Голема релна 63л
Боја: бела боја
Електронско палење за
горилниците

10,990.00ден